(ВІДЕО) Як працює прикордонна артилерія під Бахмутом

НАЗАД
30 сiчня 2023 18:11

Мінометні розрахунки прикордонників підтримують вогнем українських оборонців й не дають можливості окупантам закріпитися біля міста-фортеці Бахмут.

Усі розрахунки перебувають у постійній готовності до відкриття вогню. Так, у лічені хвилини лунатиме перший постріл. Завдяки такій оперативності дій мінометної обслуги бійці Держприкордонслужби щоразу успішно відбивають атаки штурмовиків країни-агресора.

Через близьку дистанцію, у позиційних боях, між опорними пунктами прикордонників й російськими зайдами, доводиться ретельно готувати озброєння й перевіряти усі дані для стрільби. Головне не допустити «дружній вогонь».

За допомогою побратимів з аеророзвідки мінометники придушують вогнем ворожі сили на усю глибину їх бойових порядків. Не рідко доводиться виконувати вогневі завдання вночі, але й такі умови не стають на заваді успішному вогневому ураженню противника.

Усі особливості артилерійського фаху засвоїли добровольці. Чоловіки, які до широкомасштабного вторгнення, не були пов’язані з військовою справою, а тепер щоденно завдають втрат російсько-окупаційним військам, влучно відправляючи артилерійські міни на голови загарбникам. Наші захисники певні, що їх бойова робота потрібна тут і зараз. Адже саме так війна обов’язково закінчиться Перемогою України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси